Pyetje logjike: Një djalë shkon në market dhe…

4451
1

Një djalë shkon në market dhe i vjedh 100 euro

Pas pesë minutash kthehet dhe blen 70 euro ushqime me 100 eurot e vjedhura. Pronari i marketit ia kthen 30 euro kusur.

Sa euro i ka humbur pronari i marketit?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.