Një burrë i qeras të gjithë në restorant përvec njëriut me ngjyrë, por ja çfarë i thotë ky i fundit me qetësinë më të madhe

730
0

Një burrë amerikan hyri në një restorant në Londër. Sapo ai hyri brenda , ai vuri re një burre afrikan te ulur në nje qoshe.
Filloi te ecte drejt nje tavoline, nxorri portofolin e tij dhe bërtiti: “Kamarier! Unë do te ofroj ushqim për të gjithë personat qe ndodhen në këtë restorant, përveç atij djalit te zi afrikan atje! ”
Kamarieri mori paratë nga burri dhe filloi të shërbejë falas për të gjithë personat në restorant,pervec Afrikanit.
Megjithatë, në vend që të mërzitej, afrikani thjesht e veshtroi amerikani dhe
Ia ktheu : “Faleminderit!”

Kjo e zemëroi njeriun.
edhe një here tjeter , amerikani nxorri portofolin e tij dhe bërtiti: “Kamarier! Këtë herë do te ofroj shishe verë dhe ushqim shtesë për të gjithë personat qe ndodhen në këtë bar, përveç atij afrikani qe eshte ulur ne ate qoshe atje! ”
Kamarieri mblodhi paratë nga njeriu dhe filloi të shërbejë ushqim falas dhe verë për të gjithë në bar, përveç Afrikanit.
Kur kamerieri mbaroi duke shërbyer ushqim dhe pije, edhe një herë, në vend që të bëhej i zemëruar, afrikani thjeshti buzëqeshi burrit amerikan dhe ia ktheu : “Faleminderit!”

Kjo e zmeroi akoma me shume burrin amerikan, ai u përkul mbi banak dhe pyeti
kamerierin, “Çfarë ka ai njeriu afrikan?
Unë ofrova ushqim dhe pije për të gjithë në këtë bar përveç atij, por në vend që të zemërohem, ai vetëm qendron aty dhe buzëqesh me mua dhe thërret: “Faleminderit.” A është gje i çmendur? ”
Kamerieri i buzëqeshi amerikanit dhe tha: “Jo, ai nuk është i çmendur. Ai është pronari i këtij restoranti “.
Bej qe armiqtë tuaj të punojnë pa dashje në favorin tuaj.

Qëndro larg nga zemërimi .. Ai dhemb ..!
Nëse keni të drejtë atëherë nuk ka nevojë të zemëroheni, dhe nëse jeni gabim atëherë nuk keni asnjë të drejtë të zemëroheni.
Durimi me familjen është dashuri, Durimi me të tjerët është respekt.
Durimi me vetveten është vetebesim dhe durimi me Zotin është besim.

Asnjëherë mos mendoni shume për të kaluarën, ajo sjell lot …
Mos mendoni shumë për të ardhmen, ajo sjell frikë …
Jetoni momentin me buzëqeshje, Ai sjell gezim.

Çdo test në jetën tonë na bën të hidhur ose më të mirë,
Çdo problem vjen për të na bërë ose për të na thyer,

Zgjedhja është e jona nëse bëhemi viktima apo fitimtarë.
Gjërat e bukura nuk janë gjithmonë të mira, por gjërat e mira janë gjithmonë të bukura

Lumturia ju mban të ëmbël .. Por të qenit i ëmbël sjell lumturi.
Le të jetë ky një udhëzues për ju këtë vit! Ndanijeni këtë me shokët tuaj sot!

/©10gjera.com/shqiptari.netNjë burrë amerikan hyri në një restorant në Londër. Sapo ai hyri brenda , ai vuri re një burre afrikan te ulur në nje qoshe.
Filloi te ecte drejt nje tavoline, nxorri portofolin e tij dhe bërtiti: “Kamarier! Unë do te ofroj ushqim për të gjithë personat qe ndodhen në këtë restorant, përveç atij djalit te zi afrikan atje! ”
Kamarieri mori paratë nga burri dhe filloi të shërbejë falas për të gjithë personat në restorant,pervec Afrikanit.
Megjithatë, në vend që të mërzitej, afrikani thjesht e veshtroi amerikani dhe
Ia ktheu : “Faleminderit!”

Kjo e zemëroi njeriun.
edhe një here tjeter , amerikani nxorri portofolin e tij dhe bërtiti: “Kamarier! Këtë herë do te ofroj shishe verë dhe ushqim shtesë për të gjithë personat qe ndodhen në këtë bar, përveç atij afrikani qe eshte ulur ne ate qoshe atje! ”
Kamarieri mblodhi paratë nga njeriu dhe filloi të shërbejë ushqim falas dhe verë për të gjithë në bar, përveç Afrikanit.
Kur kamerieri mbaroi duke shërbyer ushqim dhe pije, edhe një herë, në vend që të bëhej i zemëruar, afrikani thjeshti buzëqeshi burrit amerikan dhe ia ktheu : “Faleminderit!”

Kjo e zmeroi akoma me shume burrin amerikan, ai u përkul mbi banak dhe pyeti
kamerierin, “Çfarë ka ai njeriu afrikan?
Unë ofrova ushqim dhe pije për të gjithë në këtë bar përveç atij, por në vend që të zemërohem, ai vetëm qendron aty dhe buzëqesh me mua dhe thërret: “Faleminderit.” A është gje i çmendur? ”
Kamerieri i buzëqeshi amerikanit dhe tha: “Jo, ai nuk është i çmendur. Ai është pronari i këtij restoranti “.
Bej qe armiqtë tuaj të punojnë pa dashje në favorin tuaj.

Qëndro larg nga zemërimi .. Ai dhemb ..!
Nëse keni të drejtë atëherë nuk ka nevojë të zemëroheni, dhe nëse jeni gabim atëherë nuk keni asnjë të drejtë të zemëroheni.
Durimi me familjen është dashuri, Durimi me të tjerët është respekt.
Durimi me vetveten është vetebesim dhe durimi me Zotin është besim.

Asnjëherë mos mendoni shume për të kaluarën, ajo sjell lot …
Mos mendoni shumë për të ardhmen, ajo sjell frikë …
Jetoni momentin me buzëqeshje, Ai sjell gezim.

Çdo test në jetën tonë na bën të hidhur ose më të mirë,
Çdo problem vjen për të na bërë ose për të na thyer,

Zgjedhja është e jona nëse bëhemi viktima apo fitimtarë.
Gjërat e bukura nuk janë gjithmonë të mira, por gjërat e mira janë gjithmonë të bukura

Lumturia ju mban të ëmbël .. Por të qenit i ëmbël sjell lumturi.
Le të jetë ky një udhëzues për ju këtë vit! Ndanijeni këtë me shokët tuaj sot!

/©10gjera.com/shqiptari.netNjë burrë amerikan hyri në një restorant në Londër. Sapo ai hyri brenda , ai vuri re një burre afrikan te ulur në nje qoshe.
Filloi te ecte drejt nje tavoline, nxorri portofolin e tij dhe bërtiti: “Kamarier! Unë do te ofroj ushqim për të gjithë personat qe ndodhen në këtë restorant, përveç atij djalit te zi afrikan atje! ”
Kamarieri mori paratë nga burri dhe filloi të shërbejë falas për të gjithë personat në restorant,pervec Afrikanit.
Megjithatë, në vend që të mërzitej, afrikani thjesht e veshtroi amerikani dhe
Ia ktheu : “Faleminderit!”

Kjo e zemëroi njeriun.
edhe një here tjeter , amerikani nxorri portofolin e tij dhe bërtiti: “Kamarier! Këtë herë do te ofroj shishe verë dhe ushqim shtesë për të gjithë personat qe ndodhen në këtë bar, përveç atij afrikani qe eshte ulur ne ate qoshe atje! ”
Kamarieri mblodhi paratë nga njeriu dhe filloi të shërbejë ushqim falas dhe verë për të gjithë në bar, përveç Afrikanit.
Kur kamerieri mbaroi duke shërbyer ushqim dhe pije, edhe një herë, në vend që të bëhej i zemëruar, afrikani thjeshti buzëqeshi burrit amerikan dhe ia ktheu : “Faleminderit!”

Kjo e zmeroi akoma me shume burrin amerikan, ai u përkul mbi banak dhe pyeti
kamerierin, “Çfarë ka ai njeriu afrikan?
Unë ofrova ushqim dhe pije për të gjithë në këtë bar përveç atij, por në vend që të zemërohem, ai vetëm qendron aty dhe buzëqesh me mua dhe thërret: “Faleminderit.” A është gje i çmendur? ”
Kamerieri i buzëqeshi amerikanit dhe tha: “Jo, ai nuk është i çmendur. Ai është pronari i këtij restoranti “.
Bej qe armiqtë tuaj të punojnë pa dashje në favorin tuaj.

Qëndro larg nga zemërimi .. Ai dhemb ..!
Nëse keni të drejtë atëherë nuk ka nevojë të zemëroheni, dhe nëse jeni gabim atëherë nuk keni asnjë të drejtë të zemëroheni.
Durimi me familjen është dashuri, Durimi me të tjerët është respekt.
Durimi me vetveten është vetebesim dhe durimi me Zotin është besim.

Asnjëherë mos mendoni shume për të kaluarën, ajo sjell lot …
Mos mendoni shumë për të ardhmen, ajo sjell frikë …
Jetoni momentin me buzëqeshje, Ai sjell gezim.

Çdo test në jetën tonë na bën të hidhur ose më të mirë,
Çdo problem vjen për të na bërë ose për të na thyer,

Zgjedhja është e jona nëse bëhemi viktima apo fitimtarë.
Gjërat e bukura nuk janë gjithmonë të mira, por gjërat e mira janë gjithmonë të bukura

Lumturia ju mban të ëmbël .. Por të qenit i ëmbël sjell lumturi.
Le të jetë ky një udhëzues për ju këtë vit! Ndanijeni këtë me shokët tuaj sot!

/©10gjera.com/shqiptari.netNjë burrë amerikan hyri në një restorant në Londër. Sapo ai hyri brenda , ai vuri re një burre afrikan te ulur në nje qoshe.
Filloi te ecte drejt nje tavoline, nxorri portofolin e tij dhe bërtiti: “Kamarier! Unë do te ofroj ushqim për të gjithë personat qe ndodhen në këtë restorant, përveç atij djalit te zi afrikan atje! ”
Kamarieri mori paratë nga burri dhe filloi të shërbejë falas për të gjithë personat në restorant,pervec Afrikanit.
Megjithatë, në vend që të mërzitej, afrikani thjesht e veshtroi amerikani dhe
Ia ktheu : “Faleminderit!”

Kjo e zemëroi njeriun.
edhe një here tjeter , amerikani nxorri portofolin e tij dhe bërtiti: “Kamarier! Këtë herë do te ofroj shishe verë dhe ushqim shtesë për të gjithë personat qe ndodhen në këtë bar, përveç atij afrikani qe eshte ulur ne ate qoshe atje! ”
Kamarieri mblodhi paratë nga njeriu dhe filloi të shërbejë ushqim falas dhe verë për të gjithë në bar, përveç Afrikanit.
Kur kamerieri mbaroi duke shërbyer ushqim dhe pije, edhe një herë, në vend që të bëhej i zemëruar, afrikani thjeshti buzëqeshi burrit amerikan dhe ia ktheu : “Faleminderit!”

Kjo e zmeroi akoma me shume burrin amerikan, ai u përkul mbi banak dhe pyeti
kamerierin, “Çfarë ka ai njeriu afrikan?
Unë ofrova ushqim dhe pije për të gjithë në këtë bar përveç atij, por në vend që të zemërohem, ai vetëm qendron aty dhe buzëqesh me mua dhe thërret: “Faleminderit.” A është gje i çmendur? ”
Kamerieri i buzëqeshi amerikanit dhe tha: “Jo, ai nuk është i çmendur. Ai është pronari i këtij restoranti “.
Bej qe armiqtë tuaj të punojnë pa dashje në favorin tuaj.

Qëndro larg nga zemërimi .. Ai dhemb ..!
Nëse keni të drejtë atëherë nuk ka nevojë të zemëroheni, dhe nëse jeni gabim atëherë nuk keni asnjë të drejtë të zemëroheni.
Durimi me familjen është dashuri, Durimi me të tjerët është respekt.
Durimi me vetveten është vetebesim dhe durimi me Zotin është besim.

Asnjëherë mos mendoni shume për të kaluarën, ajo sjell lot …
Mos mendoni shumë për të ardhmen, ajo sjell frikë …
Jetoni momentin me buzëqeshje, Ai sjell gezim.

Çdo test në jetën tonë na bën të hidhur ose më të mirë,
Çdo problem vjen për të na bërë ose për të na thyer,

Zgjedhja është e jona nëse bëhemi viktima apo fitimtarë.
Gjërat e bukura nuk janë gjithmonë të mira, por gjërat e mira janë gjithmonë të bukura

Lumturia ju mban të ëmbël .. Por të qenit i ëmbël sjell lumturi.
Le të jetë ky një udhëzues për ju këtë vit! Ndanijeni këtë me shokët tuaj sot!

/©10gjera.com/shqiptari.net