Nga sot Italia kthehet në zonë portokalli, cfare lejohet te behet dhe cfare jo

1205
0

Mbyllja për pushimet në fuqi deri më 27 dhjetor lehtësohet në ditët 28, 29 dhe 30 kur Italia kthehet në zonën portokalli. Por vetëm për tre ditë, atëherë kthehet në zonë te kuqe nga 31 Dhjetori në 3 Janar.

Masat fillojnë të lehtësohen përsëri më 4, për t’u mbyllur përsëri me të kuqe më 5 dhe 6 Janar. Këtu është një përmbledhje e asaj që lejohet të bëjë dhe çfarë jo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.