Nga korriku stop telefonatave bezdisese komerciale

146
0

Itali/ Stop telemarketingut te teperur edhe në celularët: Ligji i ri do të hyjë në fuqi më 27 korrik, i cili do t’i lejojë përdoruesit të regjistrojnë numrin e tyre në Regjistrin e kundërshtimeve, siç është parashikuar tashmë për numrat fiks.

Kjo do të shmangë telefonatat komerciale. Ndalimi do të zbatohet gjithashtu për thirrjet e bëra me sisteme të automatizuara. Dhe do të jetë një revolucion i vërtetë …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.