Nëse e do me të vërtetë, mos ia bëj kurrë këtë gruas! Shpërndaje që ta dinë sa më shumë burra

8023
0

E di që e do, nëse nuk do e doje, nuk do të qëndroje me të. Por unë e di se qenia njerëzore ka emocione të ndryshueshme dhe ka të ngjarë që ta doni atë në një mënyrë të pasaktë.

Një marrëdhënie e lumtur dhe e shëndetshme mund të kthehet në diçka shkatërruese nëse nuk trajtohet siç meriton. Megjithatë, unë shpresoj që ju të përpiqeni ta doni atë në mënyrën më të përshtatshme. Unë shpresoj se jeni në dijeni të dashurisë suaj për të. Unë shpresoj se ju e dini se kjo vetëdije është ajo që do ta mbajë marrëdhënien tuaj të fortë.

Dua që ju të mbani mend atë që ndjetë herën e parë që e patë. Ajo ishte gjithçka që kishit kërkuar gjithmonë. Megjithatë, ndoshta për bukurinë e saj, spontanitetin e saj, humorin e saj, ose pavarësinë e saj, ka diçka të cilën nuk e keni gjetur kurrë në asnjë tjetër.

Ajo që ju befasoi më shumë ishte forca e saj,

Ajo është një statujë në duart tuaja dhe pret që të trajtohet me kujdes.

Nëse e doni, mos e shkatërroni.

Ajo është me ju dhe duhet të dini se ajo ka kapërcyer frikën dhe pasiguritë e saj sepse ajo është me ju; ajo kapërceu të kaluarën e saj dhe vendosi të jepte një mundësi për të dashur, ajo të lejoi të hysh në zemrën e saj.

Mos e zhgënje.

Duhet të jeni gjithmonë të pranishëm. Asgjë nuk të shkatërron më shumë se sa mungesa emocionale. Ju mund të uleni pranë saj gjatë gjithë ditës, por pa qenë vërtetë atje, ose mund të qëndroni shumë larg, por në të njëjtën kohë të jeni shumë afër saj.

Ajo kërkon dashurinë tuaj në çdo kohë.

Ajo dëshiron që ju të dini se mënyra se si e trajton atë, me dashuri, mirëkuptim dhe durim, është ajo që ka rëndësi.

Nëse e doni, e bëni më të fortë, ajo do të bëjë të njëjtën gjë me ju. Çfarëdo përpjekjeje që bëni ju do ta dyfishojë atë.

Nëse ju i tregoni asaj Hënën, ajo do t’ju tregojë të gjithë galaktikën. Nëse e çoni në liqen, ajo do t’ju prezantojë me oqeanin.

Nëse e trajtoni mirë, ajo do t’ju dojë edhe më shumë. Nëse e doni mirë, ajo kurrë nuk do t’ju harrojë.

Ndani këtë mendim të çmuar me njerëzit që doni!