Nëse e dalloni gruan e dytë për 5 sekonda, keni inteligjencë super të lartë

3203
0

Artisti gjerman, Jörg Dustervald është i specializuar në këtë gjë. Një nga veprat e tij është bërë tepër e popullarizuar në internet. Jorg ka postuar këtë foto dhe u ka kërkuar përdoruesve që të gjejnë gruan e fshehur.

Një test pamor që është bërë viral. Rehatohuni dhe shiheni me vëmendje. Por kujdes! Koha është vetëm 5 sekonda.

Do ishit në gjendje ta gjenit?Ja foto të tjera shumë të ngjashme…

Ende nuk mundeni?

Ju ndihmojmë ne.

Për të parë imazhin e fshehur, është e nevojshme të shihni fotografinë në distancë. Atëherë bëhet e qartë se pema e lakuar krijon një fytyrë ovale, ura me formën e harqeve formon një sy, trupi i vajzës tregon një hundë, fustani i saj buzët. Kjo fotografi është vërtetë origjinale, e pabesueshme! / Bota.al