Nena vdes gjate lindjes , por i shoqi i thote dy fjale qe e sjellin ate ne jete!

586
0

Doug dhe Melani Pritchard prisnin femijen e tyre te dyte. Shtatezania e Melanis kishte pasur ecuri normale por kur shkoi ne maternitet cdo gje ndryshoj. Melanie njoftoi infiermeren qe nuk ishte mire dhe se i merreshin mendt. Doktorri nuk po e kuptonte shkakun e gjendjes se saj jo te mire.

Gjerat rrodhen shpejt dhe zemra e saj ndaloi. Melani kishte nje semundje qe i ndodh 1 ne 80000 raste. Besohet se shkaktohet nga lëngu amniotik që vjen në kontakt me qelizat e gjakut të nënës. Lëngu amniotik përmban shumë albumine dhe grimca që, kur përfundojnë në gjakun e nënës, besohet të shkaktojnë një reagim tepër të shpejtë dhe të papritur që ndodhi Melanis. Melanie mori kujdesin emergjent dhe foshnja e saj u lind me sukses nga operacioni cezarian. Por Melanie u shpall e vdekur dhe anëtarët e familjes erdhën për ti dhene lamtumirë nënës, gruan dhe vajzën se tyre të dashur.

Por 24 orë më vonë, ndodhi diçka që shokoi të gjithë Mjekët i thanë Dougit të bëheshin gati të thonë lamtumirë gruas së tij. “Nëse ende ke forcën për të luftuar, fillo të luftosh” i pëshpëriti ai Melanis.Dhe duket se ato pak fjalë i dhanë Melanie fuqinë që duhej. Pothuajse 24 orë më vonë, Melanie rifitoi vetëdijen dhe hapi sytë.

Doug i tregoi asaj një foto të vajzës së tyre, Gabriellës, e cila kishte mbijetuar kundër të gjitha gjasave, ndërsa Melanie luftonte për jetën e saj. Është e vështirë të imagjinohet gëzimi që duhet të ketë ndjerë ky çift. Disa orë më vonë, Melanie ishte në gjendje të merrte frymë vetëm. Përkundër asaj që mjekët kishin menduar, ajo nuk kishte nevojë për një transplantim. ajo gjithashtu arriti të shërohet pa drogë. Brenda një jave, ai ishte i mrekullueshëm në gjendje të kthehej në familjen e tij. “Rimëkëmbja e tij ishte një mrekulli. Fakti që ajo është gjallë është një mrekulli “, thotë Doug. A nuk është kjo një mrekulli që Melanie mbijetoi dhe u rikthye krejtësisht ne jete?