Nëna shkon të vizitojë vajzën por mjeku i le të dyja pa fjalë nga lajmi që u dha?

724
0

Një grua e çon vajzën e saj 16-vjeçare tek mjeku. Mjeku e pyet, znj. James, çfarë problemi keni?”

Nëna thotë: “Problemi është vajza ime Darla. Ajo vazhdon të hajë shumë, ka shtuar peshë dhe çdo mëngjes është e sëmurë “.

Mjeku i bën Darlës një vizitë të mirë, pastaj i drejtohet nënës dhe i thotë: “Epo, nuk di si ta them këtë, por Darla juaj është shtatzënë – rreth 4 muajshe , sipas mendimit im”.

Nëna thotë, “Shtatzënë ?! Jo , ajo nuk mund të jetë, ajo kurrë nuk ka ndenjur vetëm me një burrë! Apo jo Darla? ”

Darla përgjigjet, “Jo nënë! Unë madje kurrë nuk kam puthur një mashkulli! ”

Mjeku eci në drejtim të dritares dhe nguli sytë jashtë. Kalojnë disa minuta dhe më në fund nëna pyet, “A ka ndonjë gjë që s`shkon doktor?”

Mjeku përgjigjet: “Jo, jo me të vërtetës`kam gje, por vetëm se herën e fundit që diçka e tillë ndodhi, ishte me motren time kur u vizitua nga babai juaj i ndjere, zonja James. Vajza juaj thjeshte e ka problem hormonal ! 🙂

/©10gjera.com/