Nëna çon 11-vjeçaren në spital pasi dyshonte se ishte shtatzënë, shokohet nga ajo që zbulon…

1179
0

Një nxënëse e Queenslandit ka shokuar mjekët pasi shkoi me dhimbje të forta barku në spital, ndërsa nëna e saj vuri re një rritje barku dhe dyshoi se vajza ishte shtatëzë.

Mjekët zbuluan një tumor të tmerrshëm 10 kg në vezoret e 11-vjecares Cherish-Rose Lavelle.

Kancerit agresiv ishte zhvilluar në vezoret e vajzës për dy muaj dhe i rrezikonte asaj jetën.

Por pas një operacioni të sukseshëm dhe heqjen e masës tumorale, gjëndja shëndetsore e vajzës u përmirësua.

“Këtë mëngjes ajo është e ndritshme dhe e buzëqeshur”, tha zonja Lavelle për Daily Mail Australia.

Lavelle duhet të shesë biznesin e saj për tu kujdesur për vajzën e saj.