Në luftë me kancerin, 20 vjeçari kërkon ndihmë

1252
0

Fatlind Petrit Buçaj është 20 vjeçari nga Tropoja i cili vuan nga një sëmundje e rëndë, për kurimin e të cilës ka nevojë për ndihmë financiare.

Familja e Fatlindit, të cilit fati duket se nuk i ka buzëqeshur shumë, kërkon ndihmën e kujtdo që ka mundesinë për ta ndihmuar sadopak.

20 vjeçari prej 1 muaj e gjysmë ndodhet i shtruar në Qendrën Spitalore “Nënë Tereza” në reanimacionin e Neurokirurgjisë, me tumor në kokë, i cili përditë avancon duke marrë nga jeta e Fatlindit.

Motra e të riut, Sara Buçaj ka treguar se sëmundja ndodhet mes trurit dhe palcës kurrizore prandaj kurimi i tij jashtë vendit është e vetmja shpresë për ta ngritur përsëri në këmbë.

Për shkak të gjendjes së rëndë në të cilën ndodhet, Fatlindi duhet të dërgohet me avion sanitar në një spital të specializuar jashtë vendit si dhe t’ i nënshtrohet një operacioni të vështirë.

Shuma e shpenzimeve shkon në 50.000 euro ç’ ka familja nuk e ka, prandaj ka vendosur në dispozicion të kujtdo që ka mundësi numrin e llogarisë pranë bankës Raiffeisen Bank Sha.

Titullari i Llogarisë: Sara Petrit Bruçaj; Adresa e Klientit: Lagja 28 Gushti, Tropojë Albania; Numri i Llogarisë: 0011368730; IBAN: AL26202111540000000011368730; Kodi SËIFT: SGSBALTX