Në këtë qytet të Shqipërisë nusja merret me biçikletë

860
0

Për dekada të tëra njihet si qyteti i i biçikletave, aq sa për ta simbolizuar këtë tipar dallues të qytetit veri-perëndimor në një rreth-rotullim të tij është vendosur edhe një rrotë e madhe biçiklete në formë monumenti. Bëhet fjale për Shkodren

Të vegjël e të rinj, pleq dhe gra, të gjiithë e përdorin biçikletën në Shkodër, një traditë e trashëguar brez pas brezi kjo, sa që të duket sikur je në Amsterdam apo Kopenhagen dhe jo në Shqipëri.

Këto foto interesante vijnë nga Shkodra ku dhëndrri ka vendosur të marrë nusen me biçikletë