Në autostradë me monopatine: “Kisha një intervistë pune”

172
0

Nje i ri udhëtoi me A14 në bordin e një skuteri, për rreth 10 kilometra, duke pretenduar se duhej të shkonte në Cesena për një intervistë pune dhe se ai kishte marrë autostradën në mënyrë që të mbërrinte në kohë.

Protagonist i historisë është një djalë 20-vjeçar, banues në Rimini, i përgjuar nga policia e trafikut – pas njoftimeve nga disa shoferë – dhe i sanksionuar për vozitje në autostradë me një automjet që nuk lejohet nga kodi i autostradës.

Ndërhyrja e policëve erdhi nga raportimet e shoferëve të habitur kur panë të riun të merrte korsinë e urgjencës të A14 menjëherë pas kabinës së pagesave Rimini Nord. Pasi udhëtoi rreth dhjetë kilometra, i riu u shoqërua në zonën e shërbimit Rubicone Est.

Djali në skuter ua shpjegoi agjentëve versionin e tij. Njëzet vjeçari u sanksionua për sjelljen e tij ndërsa automjeti u sekuestrua në mënyrë që të kryente të gjitha hetimet e nevojshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.