Ndryshon kursi i këmbimit, rritet dollari. Çfare ndodhi me euron diten e sotme?

7270
0

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 93.1 lekë dhe do shitet me 94.1 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 99.8 lekë dhe do shitet me 100.6 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 104 lekë dhe do shitet me 105 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 118 lekë dhe do shitet me 119 lekë.