Ndryshon kursi i këmbimit, ja si u mbyll java për monedhat e huaja..

357
0

Sot, më 21 qershor 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 93 lekë dhe shitet 94 lekë.

Euro sot blihet me 99.8 lekë, ndërsa në shitje me 100.5 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.8 lekë dhe shitet me 119 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 104 lekë, në shitje me 105 lekë

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.5 lekë dhe në shitje me 68.5 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: