Ndryshon kursi i këmbimit, ja si u hap java per euron dhe dollarin

5985
0

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do të blihet me 95.8 lekë dhe do shitet me 96.8 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 1034.4 lekë dhe do të shitet me 104.2 lekë. Ndërsa franga zvicerane do blihet me 109.1 lekë  dhe do shitet me 110.1 lekë.

Paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 120.5 lekë dhe do të shitet me 121.5 lekë.