Ndryshon Kursi i Këmbimit, ja me sa shiten dhe blihen sot monedhat e huaja..

936
0

Sot, më 11 korrik 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 92.1 lekë dhe shitet 93 lekë.

Euro sot blihet me 99.8 lekë, ndërsa në shitje me 100.5 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 118 lekë dhe shitet me 119 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 102.2 lekë, në shitje me 103.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.4 lekë dhe në shitje me 68.4 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: