Ndryshon kursi i kembimit? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

1938
0

Sot, më 14 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 96 lekë dhe shitet me 97.3 lekë.

Euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.2 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 108.6 lekë, ndërsa në shitje me 109.6 lekë.

Paundi britanik blihet me 121.2 lekë dhe shitet me 122 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 71.1 lekë, ndërsa në shitje me 72.1 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: