Ndryshon kursi i kembimit/ Ja me sa blihen dhe shiten euro, dollari dhe monedhat e tjera..

8703
0

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot me 19 tetor, një dollar amerikan do blihet me 99.7 lekë dhe do shitet me 100.8 lekë.

Euro do blihet me 105.2 lekë dhe do shitet me 105.9 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 110.4 lekë dhe do shitet me 111.4 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 120.2 lekë dhe do shitet me 121.5 lekë.