Ndryshon kursi i kembimit, ja cfare ndodhi sot me Euron dhe Dollarin

1997
0

Diten e sotme një dollar amerikan do të blihet me 94.8 lekë dhe do të shitet me 95.7 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 103.5 lekë dhe do shitet me 104.2 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 109 lekë dhe do shitet me 110 lekë.

Ndërkohë paundi britanik sot do blihet me 120.4 lekë dhe do shitet me 121.5 lekë.