Ndryshon kursi i këmbimit/ Dollari fiton pike, ja me sa blihen e shiten moedat e huaja

508
0

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 94 lekë dhe do të shitet me 95.8 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 103.5 lekë dhe do shitet me 104.2 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 109.5 lekë dhe do shitet me 110.5 lekë.

Ndërkohë paundi britanik sot do blihet me 120.5 lekë dhe do shitet me 121.5 lekë