Ndryshon kursi i këmbimi, si u hap java per valutat e huaja..

13355
0

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 94.7 lekë dhe do të shitet me 95.6 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 103.5 lekë dhe do shitet me 104.1 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 108.7 lekë dhe do shitet me 109.7 lekë.

Ndërkohë paundi britanik sot do blihet me 120 lekë dhe do shitet me 121.1 lekë.