Ndryshimet në kursin e këmbimit për ditën e sotme/ Me sa shiten e blihen euro dhe dollari?

3794
0

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 92.4 lekë dhe do shitet me 93.2 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 100.3 lekë dhe do shitet me 100.1 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 100.9 lekë dhe do shitet me 100.2 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 117.6 lekë dhe do shitet me 118.5 lekë.