Ndryshime ne kursin e kembimit, ja si kembehen sot monedhat e huaja

170
0

Sot, më 21 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 95.6 lekë dhe shitet me 96.6 lekë.

Euro, blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.1 lekë.

Franga zvicerane, këmbehet në blerje me 108.1 lekë, ndërsa në shitje me 109.1 lekë.

Paundi britanik, blihet me 120.4 lekë dhe shitet me 121.4 lekë.

Dollari kanadez, sot në blerje këmbehet me 70.4 lekë, ndërsa në shitje me 71.4 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja: