Ndeshja Shqiperi vs. Kroaci Live, ja ku mund ta shikoni EURO 2024

7137
0

Ndeshja e sotme Shqiperi vs. Kroaci Live për EURO 2024 luhet ne oren 15:00 dhe transmetohet Live ne televizionin KLAN TV pa pagese.

Ndeshja Shqiperi – Kroaci live jepet edhe ne platformen Tring.