Vjen lajmi i mirë për tre fëmijët, shikoni sa para kanë dhuruar shqiptarët

751
0

“Shqiptarët për shqiptarët” transmetoi historinë e tre familjeve në Vorë, në zonën e Astirit në Tiranë dhe në Sauk. Historia e tyre është e përbashkët, fëmijët e të tre familjeve kanë problem serioze me dëgjimin dhe kanë nevojë per ndërhyrje urgjente.

Pas apelit në Emisionin Shqiptarët për shqiptarët, solidarizimi i shqiptarëve ka qënë i menjëhershëm duke mbledhur vetem ne platformen Gofundme brenda 3 ditëve mbi 63 mije dollarë nga 670 kontribues. Kjo gjë duhet pa dyshim të na bëjë të gjithëve krenar.

Linku për të kontribuar ne Gofundme

IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481

IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.