Degjeneron emisioni Opinion/ Muç Nano, gazetares: Nuk më ngrihet kur të shikoj ty (Video)

746
0

Degjeneron debati në emisionin ku është i ftuar ish ministri i Brendshëm Saimir Tahiri dhe gazetarët Mustafa Nano, Klodiana Lala, Basir Çollaku dhe Artan Hoxha.

Kanë mjaftuar disa “thumba” të Nanos për Çollakun duke e quajtur armik të Saimir Tahirit që situata për disa minuta të dalë jashtë kontrollit.

“Kujt i thua armik ti. Kë quan armik ti”, i është përgjigjur gazetari Çollaku ndërsa ajo që ka thënë më pas Nano i ka qenë edhe më e hidhur.

“O Lala, Lala dëgjo. Pjesa më e ulët e kurbës time televizive është kur jam përballë gazetarësh si ju dhe Basiri”, u shpreh Mustafa Nano.

“Si ishte kjo? Po të lartë kur e ke?”, i është përgjigjur Çollaku. Ndërsa në të njëjtën mënyrë ia ia kthyer edhe gazetarja Lala “Po bëj një pyetje për të ngritur kurbën. Meqënëse e paske kurbën e ulët”.

“Po nuk e ngre, mjafton prania jote, ç’a të ngresh”, u përgjigj Nano.