Monedhat e huaja vijojne rritjen, ja sa u kembzen diten e sotme

399
0

Sot më 4 janar 2024, dollari amerikan blihet me 94.3 lekë dhe shitet me 95.3 lekë.

Euro blihet me 103.2 lekë dhe shitet 104.1 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 118.9 lekë dhe shitet me 120 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 110 lekë, ndërsa në shitje me 111.1 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.3 lekë dhe në shitje me 71.5 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: