Monedhat e huaja sërish në rënie, ja si u hap java në kursin e këmbimit..

1476
0

Sot, më 3 qershor 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 92 lekë dhe shitet 92.8 lekë.

Euro sot blihet me 100 lekë, ndërsa në shitje me 100.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117 lekë dhe shitet me 118 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 101.6 lekë, në shitje me 102.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.4 lekë dhe në shitje me 68.7 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: