Molotovi bie pranë këmbëve të protestuesve, qytetarë dhe kameramanë rrezikojnë jetën gjatë protestës para bashkisë (VIDEO)

144
0

Protestuesit kanë hedhur molotov në drejtim të godinës së bashkisë, por njëri prej mjeteve shpërthyese ka plasur shumë afër gazetarëve dhe operatorëve duke rrezikuar jetën e tyre. Në momentin e shpërthimit ata janë larguar me shpejtësi duke u shpëtuar lëndimeve.