Mjekët i thanë se s’mund të bëhej me fëmijë, i riu tregon “mrekullinë” pasi shkoi në Qabe

655
0

Ndonëse doktorët i thanë se si rrjedhojë e disa problemeve shëndetësore ai s’mund të bëj fëmijë, atij i ndodhi e papritura.

Ai ka treguar se si pasi që shkoi në Qabe dhe iu ZOTIT lut për dëshirën e tij, iu plotësua ëndrra që pati.