Meshkujt që martohen me këto gra janë më të lumturit! Shkenca e konfirmon!

881
0

Gjatë gjithë jetës, femrat mundohet të gjejnë se çfarë pëlqejnë meshkujt tek një femër. Duke qënë se meshkujt janë natyra më të thjeshta se femrat, ata i shprehin më haptazi pëlqimet e tyre, shkruan Revista Class.

Por gjithsesi ndoshta ky studim i kryer nga departamenti i psikologjisë në UNAM do ju surprizojë, pasi u zbulua se meshkujt, të cilët janë në një lidhje me femra të kolme apo martohen me to, janë 10 herë më të lumtur sesa ato që janë në marrëdhënie me femra “elegante”. E kishit menduar një gjë të tillë?

A i dini arsyet përse?
– Le të themi më shumë kile, më shumë dashuri.
– Meshkujt vdesin për ushqim, po ashtu edhe kjo kategori femrash.
– Ato mund të gatuajnë shumë mirë dhe mënyra për t’i rrëmbyer zemrën një mashkulli është përmes stomakut.
– Përqafimet e tyre janë më të këndshme.
– Janë më “funny”. Më shumë të qeshura, pra më shumë lumturi.
– E kanë shumë të thjeshtë t’i blejnë dhurata. Disa çokollata do të ishin ideale.
– Nuk ka nevojë për dieta. Palestra ta shpif gjithsesi, apo jo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.