Merita Halili tregon për herë të parë se cfarë pune bën në Amerikë

57335
0

Merita Halili nje nga kengetaret me te mira te kenges popullore shqiptare. Shume e dashur per te gjithe dhe nje nga zerat ikon te muzikes shqiptare.

Ajo eshte ftuar sot ne emisionin në “Kurthin e Piter Pan”. Kengetarja eshte kthyer ne shqiperi dhe ka dhene dhe kete intereviste.

Merita ka treguar dhe punen qe ben ne Amerike ku tregon se jep mësim së bashku me bashkëshortin Raif Halilin për komunitetin shqiptar që jeton atje.

Ajo ka thene se:“Jap mësim kanto për studentët tanë që kemi në fakultet bashkë me Raifin. Ai i jep mësim orkestrës dhe grupit të ansamblit shqiptar atje që kemi hapur një degë të muzikës ballkanike edhe unë mësoj këngëtarët që të këndojnë shqip dhe sigurisht që mësoj dhe brezin e ri si ju, jam edhe mësueses në shkollën fillore”.