Mendoi se ishte leshterik, por kur afrohet afer, shtanget nga ajo qe sheh, kishte të bënte me një..

281
0

Po lahej i qetë në ujin e kaltër të ishullit Bribie, në Queensland, kur pa diçka që fillimisht iu duk si një masë leshterikësh.

Por për fat të Bianca Kristin, turistes australiane që ka regjistruar videon, kurioziteti i saj nuk ishte aq i madh sa të prekte atë masë në dukje pa formë, që dukej sikur ndiqte pasivisht valët e detit.

Diçka që i shpëtoi me shumë mundësi jetën, sepse bëhej fjalë për një nga qeniet më hel muese në botë.

Peshku gur, emri shkencor synanceia verrucosa, është një peshk që jo vetëm mimetizohet pothuajse në çdo ambient nënujor, por helmi i tij shkakton paralizë muskulare të menjëhershme që mund të çojë edhe në arrest ka rdiak dhe në vd ekje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.