Me të vërtetë e frikshme. Cfare po ndodh tek spitali Covid 2 ? Mjekja na shokoi: Brenda pak ditësh…

386
0

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu ka publikuar ne Facebook mesazhin e mjekes së spitalit Covid-2 Shefqet Ndroqi, Loreta Bica, e cila u bën thirrje qytetarëve që të vendosin maskat, për t’u mbrojtur nga koronavirusi.

Jo rrallë dëgjoj të pyetet: A eshte E vërtetë? Në pak ditë shoh një spital të mbushet frikshëm me të sëmurë në gjendje të rëndë! Shoh mjekë, infermierë, sanitare që lu.ftojnë për të lehtësuar dhe për të shpëtuar sa më shumë jetë. Duket sikur e kanë harruar rrezikun e madh që i kërcënon në lu.ftën me koronavirusin

Me të vërtetë e fri kshme. Por COVID-9 është ar.mik shumë i dobët, nëse e luf.tojmë të gjithë bashkë! Ju lutemi mbroni jetët tuaja dhe jetët tona, thjeshtë duke vendosur maskën. Së bashku mund dhe do t’ia dalim, bën thirrje mjekja Loreta Bica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.