Me syze dielli dhe mustaqe, gjarpri i rrallë që po i habit të gjithë (Foto)

2304
0

Gjarpri u zbulua në Teksas dhe fotografitë e tij u publikuan online, të cilat e shfaqin gjarprin me shenja interesante në trup që duket sikur ka syze dhe mustaqe.

Së bashku me fotografitë e publikuara ishte edhe përshkrimi: “A keni parë ndonjëherë gjarpër me syze dielli?”.

Mund të jetë e vështirë të besohet se kjo nuk është punë e Photoshop, por me të vërtetë nuk është. Ky gjarpër lindi me të vërtetë me syze dhe mustaqe. Shikojeni atë më poshtë:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.