Ndryshon kursi/ Ja si u mbyll java për monedhat e huaja

260
0

Sot, më 18 Gusht 2023, dollari amerikan blihet me 96.5 lekë dhe shitet me 98 lekë.

Euro blihet me 105.2 lekë dhe shitet 106,6 lekë.

Paundi britanik blihet me 122.2 lekë dhe shitet me 124.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 109.2 lekë, ndërsa në shitje me 111 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: