Sillnin ilaçe me autobus nga Italia në Shqiperi, e pësojnë keq dy shoferët

7838
0

Një tentativë e kontrabandës së ila çeve është zbuluar ditën e djeshme në Portin e Vlorës, ku pas kontrollit në një autobus që vinte nga Italia janë gjetur 209 pako medikamente të markave të ndryshme.

Policia e shtetit ka vënë nën hetim dy shoferët e autobusit të linjës Shqipëri- Itali, A. M., 45 vjeç dhe M. P., 29 vjeç, banues në Fier (të cilët e drejtonin autobusin me turne).

Sipas burimeve te policisë, ila çet kontrabandë janë konstatuar pas kontrollit të imtësishëm të autobusit në vijën e dytë dhe tashmë dy shoferët do të përballen me akuzën e “Kontrabandës me mallra që paguhet akcizë”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.