Ja data kur dalin përgjigjet e Lotarisë amerikane DV-2024

3238
0

Mijëra shqiptarë kanë provuar shansin edhe kete vit për të shpresuar se do te jenë të përzgjedhur.

Ne faqen zyrtare te Lotarise amerikane thuhet se kanë perfunduar aplikimet si dhe eshte zbuluar data se kur do te behen publike emrat fitues te Lotarise DV-2024.

6 Maj 2024 eshte data kur dalin pergjigjet e Lotarise amerikane DV-2024.

Shpresojme te jemi fitues!