Mblidhet Komiteti i Ekspertëve, vendimet e fundit

370
0

Komiteti Teknik i Ekspertëve pritet të zhvillojë diten e sotme mbledhjen e radhës për të prezantuar vlerësimet e situatës së krijuar nga pandemia e koronavirusit në vendin tonë.

Komiteti i Ekspertëve, gjithashtu, pritet të shqyrtojë masat e vendosura deri tani. Sipas burimeve, mësohet se do të qëndrojnë në fuqi masat e deritanishme dhe nuk do të ketë ndryshim të orës policore.

Një javë më parë Komiteti i Ekspertëve u mblodh jashtë radhe për të rikthyer në klasa vetëm maturantët.

Vendimet e fundit ketu