Maska në ambiente të mbyllura deri më 15 qershor për transport dhe..

3
0

Itali/ Ministri i Shëndetësisë Roberto Speranza nënshkroi urdhëresën që parashikon zgjatjen “deri më 15 qershor” në disa fusha të përdorimit të maskave ne ambiente te mbyllura: transporti në distanca të gjata dhe lokale, spitale dhe qendra shëndetësore, RSA, të gjitha ngjarjet në kinema, teatro, salla sportive. , ambiente argëtimi dhe muzike.

Në vendet e tjera të punës “pa dallim mes publikut dhe privatit, maska vetëm ​​do të rekomandohet”, thotë nënsekretari Costa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.