Ndalohet dalja pas ores 22/ Masat e reja anti Covid nga e merkura per tre jave

791
0

Zv. Ministrja e shendetesise Mira Rakacolli ka njoftuar masat e reja anticovid qe do te hyjne ne fuqi nga e merkura dhe do te zgjasin tre jave ndersa me pas do te behet rishikimi i tyre

Kufizim i levizjes nga ora 22:00 deri ne 6 me përjashtim të lëvizjeve për nevoja të domosdoshme

Mbyllja e aktiviteteve te bareve dhe restoranteve nga ora 22:00 deri ne oren 6

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.