Luhatjet ne Kursin e Kembimit, ja si u hap java per Monedhat e huaja

138
0

Sot, më 18 Mars 2024, në tregun valutor dollari amerikan blihet me 94.5 lekë dhe shitet 95.4 lekë.

Euro sot blihet me 103.1 lekë, ndërsa në shitje me 103.9 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 120.2 lekë dhe shitet me 121.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 106.9 lekë, në shitje me 107.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.8 lekë dhe në shitje me 71.3 lekë.

Për më tepër shihmi tabelën e mëposhtme: