Luhatjet në kursin e këmbimit, cfarë po ndodh sot me monedhat e huaja..

2144
0

Sot, më 28 maj 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 92.1 lekë dhe shitet 92.9 lekë.

Euro sot blihet me 100.2 lekë, ndërsa në shitje me 100.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.3 lekë dhe shitet me 118.2 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 100.6 lekë, në shitje me 101.6 lekë

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.6 lekë dhe në shitje me 69.1 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: