Luhatjet në kursin e këmbimit/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja

14
0

Sot, më 08 qershor 2024, dollari amerikan blihet me 92 lekë dhe shitet me 93.1 lekë.Euro blihet me 100 lekë dhe shitet 100.7 lekë.Franga zvicerane këmbehet në blerje me 102.7 lekë, ndërsa në shitje me 103.6 lekë.Paundi britanik blihet me 117.2 lekë dhe shitet me 118.1 lekë.Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67 lekë, ndërsa në shitje me 68.3 lekë.