Luhatjet në kursin e këmbimit, cfarë ndodhi sot me monedhat e huaja..

1518
0

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 92.8 lekë dhe do shitet me 93.7 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 99.8 lekë dhe do shitet me 100.6 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 103.7 lekë dhe do shitet me 104.7 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 118 lekë dhe do shitet me 119 lekë.