Luhatjet e kursit të këmbit, ja si u mbyll java për monedhat e huaja..

214
0

Sot, më 3 maj 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 93.6 lekë dhe shitet 94.6 lekë.

Euro sot blihet me 100.1 lekë, ndërsa në shitje me 100.9 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 116.6 lekë dhe shitet me 117.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 102.2 lekë, në shitje me 103.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68 lekë dhe në shitje me 69.3 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: