Luhatjet e kursit të këmbimit, ja cfarë ndodhi ditën e sotme me monedhat e huaja..

393
0

Sot, më 22 maj 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 92.1 lekë dhe shitet 93.1 lekë.

Euro sot blihet me 100 lekë, ndërsa në shitje me 100.7 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 116.7 lekë dhe shitet me 117.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 100.8 lekë, në shitje me 101.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.4 lekë dhe në shitje me 69 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: