Luhaten monedhat e huaja, si u mbyll java për monedhat e huaja..

1218
0

Sot, më 31 maj 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 92.7 lekë dhe shitet 93.6 lekë.

Euro sot blihet me 100.5 lekë, ndërsa në shitje me 101.4 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.8 lekë dhe shitet me 119 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 102 lekë, në shitje me 103 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.5 lekë dhe në shitje me 69 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: