Lotaria amerikane DV-2025, publikohet data, ja kur nisin aplikimet

8426
0

Programi DV-2025: Periudha e regjistrimit në internet për Programin DV-2025 fillon të mërkurën, 4 tetor 2023, në orën 12:00 të mesditës, Koha Lindore Ditore (EDT) (GMT-4) dhe përfundon të martën, më 7 nëntor 2022. , në orën 12:00 të mesditës, me orën standarde lindore (EST) (GMT-5). Dorëzimi i më shumë se një aplikimi për një person do të skualifikojë atë person transmeton shqiptari.net.

Udhëzimet e programit DV-2025

Versioni anglisht i Udhëzimeve të Programit DV-2025 në formatin PDF është i vetmi version zyrtar. Përkthime jozyrtare në gjuhë të tjera do t’i shtohen kësaj faqeje interneti kur ato bëhen të disponueshme thuhet ne faqen zyrtare te Lotarise amerikane.

DV-2025 Instruksionet ne Anglisht