Lombardia: S’ka karantine për ata që kthehen nga vendet me rrezikshmeri koronavirusi

347
0

“S’ka karantine për ata që kthehen nga Spanja, Kroacia, Greqia dhe Malta” në pritje të tamponit. Këtë e saktësoi presidenti i Lombardisë, Attilio Fontana, së bashku me këshilltarin për Mirëqenie, Giulio Gallera.

Asnjë karantinë, pra, por “zbatimi rigoroz i masave sanitare”. Sidoqoftë, për ata që vijnë nga këto vende, detyrimi për të raportuar hyrjen e tyre në territorin italian në ATS kompetente mbetet në fuqi.TGCOM24

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.